La Caseïna

Formatges d'aquí,
al seu millor moment

La Caseïna és la botiga de selecció personal de formatges artesans de proximitat que Bruno Cabral ha obert a Vic, Catalunya. Un projecte que neix de la seva passió pel formatge i el desig de descobrir els formatges més peculiars, curiosos, especials i qualitatius del nostre territori.

Bruno Cabral:

Quan em pregunten quina és la meva professió, m'agrada dir que sóc emprenedor. M'atreveixo i m'agrada obrir camins nous de negoci que em permetin créixer i que es tradueixin en projectes que creïn benestar social.

Des del 2013, sóc un dels 16 Supreme Judge dels World Cheese Awards, els premis més valorats del món formatger. També sóc jurat a Lactium, festival del formatge que se celebra a Vic.

Coneix la meva història

La meva recomanació del mes

  • Patrimoni cultural

    Creiem que el formatge pot ésser el protagonista d'una revolució social i ecològica. Perquè el formatge forma part del nostre patrimoni cultural: la nostra història, els nostres costums alimentaris, i fins i tot dels nostres sentiments, perquè compartim els aliments en una taula amb les persones que estimem.

  • Natura

    El formatge representa el respecte de l'home per la natura, els cicles i els límits, i de la tornada a aquest equilibri natural en les produccions dependrà de la nostra evolució com a planeta.

  • Alguna cosa per explicar

    La Caseïna és el lloc que dóna visibilitat a la història i els processos de producció de petits i mitjans productors, a les persones que hi ha darrere de cada projecte, donant a conèixer què hi ha darrere de cada producte per aprendre a valorar-lo des dels seus origen.

1 de 3
  • ¿Conoces nuestra tienda de quesos en Vic?

    Article #2

    Bienvenidos a todos los amantes del queso que buscan una experiencia gourmet excepcional en Vic. Si eres un apasionado de los sabores lácteos y te deleitas con la amplia variedad...

    Article #2

    Bienvenidos a todos los amantes del queso que buscan una experiencia gourmet excepcional en Vic. Si eres un apasionado de los sabores lácteos y te deleitas con la amplia variedad...

  • ¿Qué es el queso?

    Article #1

    Article #1 sobre el formatge de cabra

    Article #1

    Article #1 sobre el formatge de cabra

1 de 2