Política de Privadesa

Rebem, recopilem i emmagatzemem qualsevol informació que introduïu al nostre lloc web o ens proporcioneu d'una altra manera. A més, recollim l'adreça de protocol d'Internet (IP) utilitzada per connectar el vostre ordinador a Internet; dades dinici de sessió, adreça de correu electrònic, contrasenya, informació de lordinador i la connexió i lhistorial de compres. Podem fer servir eines de programari per mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina. També recopilem informació d'identificació personal (inclosos noms, correu electrònic, contrasenya, comunicacions), detalls de pagament (inclosa la informació de la targeta de crèdit), comentaris, suggeriments, ressenyes de productes, recomanacions i perfil personal.

Quan fas una transacció a la nostra pàgina web, com a part del procés, recopilem informació personal que ens proporciones, com ara el teu nom, adreça física i adreça de correu electrònic. La vostra informació personal serà utilitzada només per als motius específics indicats anteriorment.

Recopilem aquesta informació personal i no personal per als següents propòsits:

  1. Per proporcionar i operar els serveis;
  2. Per proporcionar als nostres usuaris assistència continua al client i suport tècnic;
  3. Per poder contactar els nostres visitants i usuaris amb avisos generals i personalitzats relacionats amb el servei i missatges promocionals;
  4. Per crear dades estadístiques agregades i altra informació no personal agregada o deduïda, que nosaltres o els nostres socis comercials puguem utilitzar per proporcionar i millorar els nostres serveis respectius;
  5. Per complir les lleis i regulacions aplicables.

La nostra empresa està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre't els nostres productes i serveis. Les teves dades es poden emmagatzemar mitjançant l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les teves dades a servidors segurs darrere d'un firewall.

Totes les passarel·les de pagament directe ofertes per Wix.com i utilitzades per la nostra companyia s'adhereixen als estàndards establerts per PCI-DSS administrats pel PCI Security Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, MasterCard, American Express i Discover . Els requisits de PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de la targeta de crèdit per part de la nostra botiga i els seus proveïdors de serveis.

Podem comunicar-nos amb tu per notificar-te sobre el teu compte, per solucionar problemes amb el teu compte, resoldre una disputa, cobrar tarifes o diners deguts, per sondejar les teves opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per enviar actualitzacions sobre la nostra empresa, o quan sigui necessari per contactar-te per fer complir el nostre acord dusuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb tu. A aquests efectes, ens podem comunicar amb tu per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

Si no desitges que processem les teves dades, contacta'ns a bruno@lacaseina.cat o envia'ns un correu a: Carrer de Cardona, 1 Local B Vic 08500.

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment, per tant, revisa-la amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació a la pàgina web. Si fem canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, perquè sàpigues quina informació recopilem, com la fem servir i en quines circumstàncies, si escau, fem servir o divulguem la informació.

Si desitges: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs convidat a contactar-nos a bruno@lacaseina.cat o envia'ns un correu a: Carrer de Cardona, 1 Local B Vic 08500.